Over Alfa

Over Alfa Service

Alfa Service Terneuzen is al decennialang aanwezig als garage in Terneuzen. Bij ons kunt u terecht voor inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie van de meeste auto’s. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van reparatie en onderhoud, hebben wij bij Alfa Service Terneuzen geen moeite met het repareren van welk merk dan ook.

Verleden van Alfa Service

Onze geschiedenis start in 1968, toen de voorganger van Alfa Service Terneuzen haar entree maakte. In 1968 is de garage begonnen als ‘’Anac garage’’. De vorige eigenaar was aangesloten bij de Brabantse autoverenigingAnac, wat toentertijd bekend stond als snelgroeiende, concurrerende en kwalitatieve dienstverlening voor auto’s.

In die tijd kwamen veel mensen van bijvoorbeeld de DOW zelf aan hun voertuigen klussen. Mensen konden gebruikmaken van de materialen, bruggen en werkplekken huren. Destijds stond er één brug.

In 1981 werd de zaak overgenomen door de enthousiaste Peter, die gelijk de naam heeft aangepast naar Alfa Service Terneuzen. De naam ‘Alfa’ komt voort uit Peters passie voor Alfa Romeo, en met name de Alfa Romeo GTV en de Alfa Romeo Sud. In die tijd was het nog voornamelijk een doe-het-zelfgarage

In 1986 werd de APK verplicht in Nederland. Vanaf 1993 doen wij ook APK’s.

In 1992/1993 hebben wij dan ook direct geïnvesteerd in de aanschaf van meerdere bruggen en sindsdien hebben wij vier bruggen.

Team foto van Alfa Service

Het team van Alfa Service:

Het team van Alfa Service Terneuzen bestaat uit een leuk team van 3 mannen, inclusief de eigenaar. Wij werken alle drie fulltime in de garage. Het team bestaat uit een keurmeester, een 1e monteur en een mechaniker. Zo kunnen wij een diversiteit aan kennis en diensten aanleveren, voor elk voertuig!

Service en klantgerichtheid zijn de kernwaarden bij Alfa Service Terneuzen.

Werkzaamheden van Alfa Service:

Bij Alfa Service Terneuzen kunt u terecht voor een variatie aan diensten. Wij doen reparatie en onderhoud aan alle merken, bandenservice, APK en verkopen ook occasions. Ook voor een kleine of grote beurt kunt u terecht bij onze onderhoudsservice. Alfa Service Terneuzen kijkt ook graag met u mee naar eventueel verder te verwachten reparaties of onderhoud.

Werkzaamheden van Alfa Service

Openingstijden

maandag t/m vrijdag 08:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00. Zaterdag enkel op afspraak

Card image cap

U kunt ons bereiken op:

+31 115 69 45 23

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08:00 tot 12:30 - 13:00 tot 17:00 . U kunt ons ook contacteren per e-mail middels het volgende adres: peter@alfa-autoservice.nl

Testimonials

Over Alfa Service (4)

De kernwaarden van Alfa Service
Service is iets wat bij ons hoog in het vaandel staat. Goede prijsafspraken vinden we ook belangrijk. Het is natuurlijk belangrijk om van tevoren duidelijk te zijn over wat er gaat gebeuren met de auto, zonder onaangekondigde verrassingen voor de klant. Alles gaat in samenspraak met en met toestemming van de klant. Bovenop onze service bieden wij ook de branche specifieke BOVAG garantie, zodat u verzekerd ben van een zorgeloze rit.
De garage van Alfa Service
De garage van Alfa Service Terneuzen is zeer ruim en biedt plaats voor veel werkzaamheden die tegelijkertijd kunnen plaatsvinden.. Onze garage bestaat ondertussen ook al 40 jaar, waarbij we goed hebben gekeken naar ruimte en lichtinval. Het is belangrijk om natuurlijke lichtinvallen te hebben in de garage, aangezien dan reparaties en schade veel beter waar te nemen zijn.

Verder hebben we een aantal bruggen met veel tussenruimte en een ruime opslagplaats.
De ligging van Alfa Service
Alfa Service Terneuzen is gelegen aan de Ambachtsstraat in Terneuzen, waar het gros van de autobranche van Terneuzen gevestigd is. Dit is een industriegebied gelegen achter de McDonalds en biedt ons de ruimtelijke mogelijkheden voor al onze diensten en occasions.
Toekomst van Alfa Service
Wij hopen op een fijne opvolger met passie voor het vak een oog voor de klant. Onze garage bestaat nu 52 jaar en we zouden graag een opvolger willen die dat flink kan verhogen.